Voiko ihanammiin päivän enää alkaa? Lapset kiukuttelee ja kissa on käyttänyt aamulehteä vessanaan... On tässä aamussa kuitenkin yksi kivakin asia, nimittäin belargoniani on tehnyt yhden kukan! Hetken jo luultiin että se kuolla kupsahtaa, kun alkoi lehdet ruskistua urakalla, sitten se kaikesta huolimatta alkoi tehdä nuppuja (jotka esikoinen melkein kaikki nyppäs irti). 

725065.jpg

Näkyypä tuossa  kuvassa mun tekemä taulukin. Tai kuva on printattu kokismainos, mutta kehykset on mun väsäämät. Liimasin puupellettejä pahville. Meidän hienohelmat ei suostuneet käymään puupäällystevessassa, joten piti keksiä muita käyttökohteita sille. Ja tuossa siis tulos.

Aloitin eilen tekemään ponchoa Virkun ohjeella. Mitähän siitäkin tulee... Noi salomoninsolmut on mulle ihan uus tuttavuus. Laitan tännekin noita tekeleitäni mitä olen tehnyt vuosien varrella, jahka kerkiän. Pitäisi myös virkata jotain autoleluja vauvan kaukaloon roikkumaan; tämä idea tuli eilen mieleeni kaaosmaisen automatkan aikana, kun tultiin ukon vanhempien mökiltä kotiin päin. Vesipullo tyhjeni ja vauvaa alkoi väsyttää, eikä tietenkään ollut mitään viihdykkeitä. Hetken aikaa tykättiin äitin vetämästä yhteislaulu tuokiosta, mutta kun päästiin "vaarilla on saari"-osioon, niin ei enää auttanut mikään.